Chapters toevoegen aan de podcastplayer

Chapters toevoegen aan de podcast player

Wil je het voor luisteraars mogelijk maken om tussen verschillende hoofdstukken in jouw podcastaflevering te navigeren? Dit doe je door chapters toe te voegen aan je embedded player. We leggen je uit hoe je dat doet!

Chapters toevoegen aan een aflevering

1. Ga in het dashboard naar 'afleveringen'
2. Klik op de specifieke aflevering
3. Klik op 'Hoofdstukken'
4. Klik op 'Chapter toevoegen'

5. Vul vervolgens de titel van de chapter in. Let op: je eerste chapter begint altijd op 00:00:00. Klik vervolgens op 'Chapter aanmaken'

6. Nog een chapter toevoegen? Klik weer op '+ Chapter toevoegen' en voeg de gewenste tijdcode toe. Let op: de vorige chapter eindigt op dit moment.
7. Wil je de chapters checken of de player delen? Navigeer in de linkerkolom naar 'delen'. Je kunt hier zien waar de chapters zijn geplaatst én je kunt de player delen vanaf een specifieke chapter. De link naar je aflevering en de embed code worden hierop aangepast.

Tips! Verstuur je nieuwsbrieven? Voeg eenvoudig direct links toe naar dat ene hoofdstuk in je aflevering. Deel je je aflevering op socials? Dan kun je dus een specifiek fragment delen. Handig!

Heb je vragen over het gebruik van chapters? Je kunt je vraag stellen aan onze support: support@springcast.fm ;D