Contact support Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts

Wij kunnen helaas geen contact opnemen met Spotify, Apple of Google voor specifieke vragen over podcasts van onze klanten, i.v.m. de privacyregels staan zij dit niet toe.

Spotify heeft voor vragen en/of problemen een Help Center voor podcasters waar zij veel voorkomende vragen beantwoord krijgen in kleine helpartikelen.

Via deze link kun je daarnaast persoonlijk navraag doen bij de support van Spotify over problemen die je ervaart met je podcast bij Spotify. Noem daarbij eventueel ook Springcast als host en houd er rekening mee dat communicatie in het Engels verloopt ;D.

Bij Apple Podcasts kun je terecht voor support bij Apple Podcast for Creators, daar kun je allemaal informatie vinden over je account, de Analytics bij Apple Podcasts en ook zijn er diverse onderwerpen voor Troubleshooting, bijvoorbeeld over de zichtbaarheid van je podcast en je RSS-feed.

Apple contacteren kan wanneer je bent ingelogd via Apple Connect met je Apple ID en onderin de footer kiest voor contact us. Je komt dan uit bij dit contactformulier. Houd er rekening mee dat communicatie in het Engels verloopt.

Google heeft een Podcast Portal Help waar je je probleem in de zoekbalk in het Engels kan invoeren. Er wordt dan gezocht naar een geschikt antwoord op je vraag/probleem. Ook zijn er diverse Troubleshooting onderwerpen te vinden, bijvoorbeeld over e-mail verificatie en diverse errors.

Natuurlijk staan we je bij Springcast graag met raad en daad bij. Dus heb je na het contacteren van Apple, Spotify of Google nog vragen of zit je toch met je handen in het haar; laat het ons gerust weten!

Dit kan door contact met ons te zoeken via een van de contactformulieren op onze supportpagina.

Keep on podcasting en… stay happy!