E-mailadres in je RSS-feed opzoeken en wijzigen

Het is een vereiste om een e-mailadres aan je RSS-feed toe te voegen. Waar vind je het in Springcast en hoe wijzig je het adres?

E-mailadres in RSS-feed opzoeken en wijzigen

Let op: dit e-mailadres is voor zichtbaar in je RSS-feed. Let er dus op dat je een e-mailadres gebruikt die openbaar mag zijn, maar waar je ook toegang tot hebt.
Het e-mailadres vind je in de instellingen van je podcastshow.
1. Log in met je Springcast account
2. Klik in het dashboard op je show
3. Ga naar instellingen

4. Scroll naar beneden tot je 'Publiek e-mailadres ziet'

5. Vul hier een gewenst e-mailadres in
6. Sla de instellingen op