Springcast als host selecteren in Spotify

Je host selecteren in Spotify

Host je een podcast bij Springcast en heb je deze ook aangemeld bij Spotify? Dan is het belangrijk dat je Springcast als host in Spotify hebt geselecteerd. In de onderstaande stappen lees je hoe je bij Spotify dit eenvoudig doorgeeft.

Host controleren of koppelen

1. Login op Spotify for Podcasters met je Spotify account
2. Klik op ‘Catalog‘
3. Klik op je podcast
4. Klik op ‘Details‘
5. Scroll naar beneden naar ‘Podcast settings‘
6. Controleer of Springcast onder Licensor /Hosting provider staat. Is dit niet het geval? Klik dan op ‘update’, voer je RSS-feed in en selecteer Springcast.