Mijn podcast afbeelding/artwork wordt niet goedgekeurd

De platformen hebben allemaal zo hun eigen eisen en deze passen ze ook nog eens regelmatig aan…Wij hebben daarom nog even navraag gedaan bij een van onze partners waar een artwork aan moet voldoen om goedgekeurd te worden door Apple, iTunes en Spotify.

Het ideale bestandsformaat voor podcast artworks:
Extensie: .png .jpg
Grootte: 3000 bij 3000 pixels

Deze combinatie is dé combinatie om goedgekeurd te worden door alle platformen.

Let op dat je dus voor zowel je aflevering, als voor je show het juiste bestandsformaat uploadt in je dashboard.