Podcast verwijderen van Springcast

Podcast verwijderen

Als je een podcast show wilt verwijderen, dan doe je dat door naar je dashboard te gaan, te klikken op de show die je wilt verwijderen en vervolgens te kiezen voor podcastinstellingen.

Let op! Je kunt alleen een show verwijderen als je beheerder bent van de show. Als je bent toegevoegd als editor kun je geen shows verwijderen.

Als je hebt geklikt op ‘podcastinstellingen’ binnen de podcast show, scroll je helemaal naar beneden. Hier vind je de rode knop om de hele show te verwijderen.

Waarschuwing: Als de show eenmaal verwijderd is, kunnen we deze niet meer herstellen.