Spotify toont mijn afleveringen in de verkeerde volgorde

Toont Spotify jouw afleveringen in de verkeerde volgorde? Check eerst in het Springcast dashboard onder 'podcast instellingen' hoe je dit hebt ingesteld voor je podcast (Episodic of Serial).

Episodic betekent dat de afleveringen in niet chronologische volgorde beluisterd kunnen worden en wordt in app van nieuwste naar oudste aflevering getoond (op basis van publicatiedatum). Serial betekent dat de afleveringen op volgorde beluisterd dienen te worden en wordt van oudste naar nieuwste aflevering getoond op basis van publicatiedatum).

Staat dit juist ingesteld? Dan kun je Spotify vragen dit voor je aan te passen. Je doet dit gemakkelijk via dit formulier. En wees gerust, Spotify reageert snel ;-)

Mocht je toch nog problemen ervaren stuur dan een mailtje naar support@springcast.fm